• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкритий чемпіонат та першість м.Біла Церква з карате-до

Відкритий чемпіонат та першість м.Біла Церква з карате-до

2018-03-31

/Files/images/1a_2017-2018nr/karate/КАр 2.JPG

/Files/images/1a_2017-2018nr/karate/КАр1.JPG31 березня відбувся відкритий чемпіонат та першість міста Біла Церква з карате-до. В змаганнях приймали участь спортсмени м. Києва, Хмельницької обл., м. Чернігова і Білої Церкви. Чемпіонат проходив за круговою системою, що вигідно відрізняє його від інших змагань, тому і бажаючих прийняти участь у ньому було чимало. Спортсмени виступали у розділах «Індивідуальне ката», «Командне ката», «Кіхон іппон куміте». На відміну від «Шобу іппон куміте», до якого вже звикли спортсмени, Кіхон іппон куміте – це обумовлений двобій із заздалегідь відомою атакою, який дозволяє максимально продемонструвати бойовий дух, уважність, концентрацію, правильний вибір дистанції і часу виконання техніки, реальне блокування атаки суперника, реальність і ефективність обраної контратаки, правильний кут ударної кінцівки стосовно цілі, чіткість і швидкість, докладання зусиль для проявлення сили, обертання тазостегнового суглоба і рух ніг відповідно до напрямку корпусу та виконуваної техніки, правильне положення корпуса, стойку, переміщення, правильне виконання кіай і координацію духу і тіла.

В кінці змагань найтерплячіші глядачі побачили виступи чемпіонів світу серед дорослих у розділі «Командне ката» та «Індивідуальне ката» - дуже захопливе видовище і справжній зразок майстерності.

Слід відмітити юних спортсменів, для яких ці змагання були першими, це – Ніколайчук Анастасія та Хахін Юрій і привітати всіх учасників чемпіонату з іще однією перемогою на важкому шляху самовдосконалення.

/Files/images/1a_2017-2018nr/karate/КАр 3.JPG
/Files/images/1a_2017-2018nr/karate/КАР 4.JPG
/Files/images/1a_2017-2018nr/karate/КАр 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263